01
01
01
01
01
01
01
01
01
01

HERFST/WINTER MENU

MENU 1: € 25.00 PER PERSOON

Asperge roomsoep/ gerookte forel  

 

Kalkoen/ dragonsaus/ wintergroenten mengeling krielaardappelen of kroketten of aardappelgratin

 

Chocolademousse classico OF mokkagebak

 

MENU 2: € 28.50 PER PERSOON

Tartaar gerookte zalm/ wasabi/ radijs/ groene asperge

 

Varkenshaasje/ mosterd/ boontjes/ champignons/ witloof/ kroketten of aardappelgratin of krielaardappelen 

OF 

Kabeljauw/ witte wijnsaus/ groenten/ kruidenpuree of kroketten of krielaardappelen

 

IJsgekoelde sabayon/ Kahlùa (koffielikeur)   OF mokkagebak

 

MENU 3: € 38.50 PER PERSOON
Carpaccio classico

 

Asperge veloute/ gerookte forel

 

Wildragout/ champignons/ witloof/ bonen/ kroketten of aardappelgratin of krielaardappelen

OF 

Gebakken zalmfilet/ mousseline/ fijne groenten/ kruidenpuree of kroketten of krielaardappelen

 

Moelleux/ vanille ijs OF mokkagebak

 

 

U kan natuurlijk ook zelf uw menu samenstellen aan u de keuze uit de volgende voorstellen

- Tartaar gerookte zalm/ wasabi/ radijs/ groene asperge € 12/ pers

- Carpaccio classico € 12/ pers

- Visschelp uit de oven € 10/ pers 

 

Al onze voorgerechten en soepen worden vergezeld met broodjes (2 per persoon)


 

SOEPEN

- Asperge veloute met stukjes kip € 8.00/ liter

- Tomaten roomsoep € 4.00/ liter

- Zachte champignonsoep met kruidenkaas € 8.00/ liter


 

HOOFDGERECHTEN

- Kalkoen/ dragonsaus/ wintergroenten mengeling/ kroketten of aardappelgratin of krielaardappelen € 20.00/ pers 

- Varkenshaasje/ mosterd/ boontjes/ champignon/ witloof kroketten of aardappelgratin of krielaardappelen € 22.00/ pers 

- Kabeljauw/ witte wijnsaus/ groenten/ kruidenpuree of kroketten of krielaardappelen € 23.50/ pers 

- Wildragout/ champignon/ witloof/ bonen kroketten of aardappelgratin of krielaardappelen € 24.00/ pers 

- Gebakken zalmfilet/ fijne kruiden/ mousseline kruidenpuree of kroketten of krielaardappelen € 23.00/ pers 

- Konijn/ Leffe/ fruit/ kroketten of krielaardappelen € 23.00/ pers


 

NAGERECHTEN

- Tiramissu classico € 4.00/ pers 

- Chocolade mousse classico € 4.00/ pers 

- Mokkagebak € 5.00/ pers

- IJsgekoelde sabayon/ Kahlùa € 5.00/ pers 

- Moelleux/ vanille ijs € 6.00/ pers 

- Kaasschoteltje (3soorten) met brood € 9.10/ pers

 

 

KAASSCHOTELS

- Kaasschotel 5 soorten (40gr x 5 soorten) 200gr/persoon € 18.50/pers
- Kaasschotel 6 soorten (50gr x 6 soorten) 300gr/persoon € 20.50/pers
- Luxe combischotel (40gr x 5 soorten + 5 soorten charcuterie) € 22.00/pers

 

Allen rijkelijk gegarneerd met fruit, noten, brood, boter en confituren.

 

 

TEPPANYAKI SCHOTEL

Voedselbereiding uit de Japanse keuken waarbij een ijzeren plaat wordt gebruikt om vlees, vis en groenten op te bakken. De bakplaat wordt u GRATIS ter beschikking gesteld bij bestelling van een vlees of vis schotel! (er wordt wel een borg van 30€ aangerekend)

 

- Teppanyaki vlees: kipfilet, varkenshaasje, chipolata, mini worstjes, mini brochette 7 rauwkost salades, 3 sausjes en brood € 23.50/pers 

- Teppanyaki vis: kabeljauw, gamba, St-Jacobsvrucht, scampispies, zalm, 7 rauwkost salades, 3 sausjes en brood € 25.00/per 

- Teppanyaki delux: kipfilet, mini brochette, chipolata, zalm, gamba, St-Jacobsvrucht, scampispies, 7salades, 3 sausjes, brood € 27.95/pers  

 

OOK ALTIJD EEN BUFFET VOLGENS UW SMAAK! VRAAG ONS GERUST ONZE SUGGESTIES